VI HAR ALSIDIGE KOMPETENCER INDEN FOR BROLÆGNING​

​Står du og mangler hjælp til en form for flisebelægning? Det kan eksempelvis være, at du skal have lagt en ny indkørsel, så står vi hos JONI Manpower klar til at hjælpe dig godt i mål med opgaven. Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for brolægning. Vi kommer primært i områderne omkring Kerteminde og Munkebo, men vi servicerer kunder på hele Fyn og resten af landet.

Vi har brede kompetencer inden for brolægning, og derfor udfører vi alle former for flise- og belægningsarbejde. Hos os er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille til, at vi kan løse den. 

Vi tilbyder eksempelvis anlæggelse af:

  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Trapper og trappesten
  • Støttemur
  • Fortov og stier
  • Haveanlæg
  • Græsplæner.

Hvad koster brolægning?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad brolægning koster, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Prisen afhænger eksempelvis af opgavens type, omfang og hvilke materialer der skal anvendes. Du er dog garanteret konkurrencedygtige priser og gode tilbud, hver gang du samarbejder med os.

Et godt resultat kræver et solidt underlag. Derfor er vi omhyggelige med forarbejdet og bruger materialer af god kvalitet – hele vejen igennem. Med nye øjne på dit projekt kan resultatet blive mere spændende og kreativt, end du havde forestillet dig. Vores store erfaring er desuden med til at sikre dig en så optimal løsning som muligt.

KONTAKT OS FOR AT HØRE NÆRMERE

De kreative løsninger er ikke længere væk end et telefonopkald, og du er til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til en brolægger hos os for at høre nærmere. Vi står klar til at hjælpe dig med lige netop din opgave inden for brolægning.

Du kan kontakte os på telefon: 23 20 65 26 eller på mail: joni-manpower@hotmail.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. 

Få et godt tilbud​

Udfyld nedenstående kontaktformular og din henvendelse vil på hverdage blive besvaret indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Hvor fandt du os?
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores spidskompetencer