VI HAR ERFARING MED GRÆSSÅNING OG ETABLERING AF GRÆSPLÆNER

Hos JONI Manpower tilbyder vi etablering og omlægning af græsplæner, herunder også græssåning i Kerteminde, Odense, på Fyn og resten af landet.

Vi bruger de samme metoder til græssåning, som der eksempelvis bliver brugt til etablering af golfbaner, og du kan derfor altid regne med et flot resultat, når vi ordner din græsplæne.

Vores mange ydelser inden for græs

Vi bruger moderne maskiner for at sikre det bedste resultat. For eksempel bliver arealet overkørt med power-rake, som kun arbejder i toppen af jordlaget, og på den man undgår man sætningsskader og en ujævn græsplæne med tiden.

Vi tilbyder også grubning af det pågældende areal, inden vi etablerer den nye plæne og påbegynder Anlægning af græsplæne, så den er veldrænet fra start af. Vi har derudover også udstyr til at tromle eksisterende plæner.

Endvidere tilbyder vi blandt andet udlægning af gødning og sprøjtning med hormoner for fjernelse af ukrudt i den nye græsplæne.

Med græssåning kommer vi rundt i hele landet og tilbyder priser og etablering eller omlægning af græsplæner fra fire kroner per kvadratmeter.

Kontakt os og hør mere om vores græssåning

Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsopgaver, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon: 23 20 65 26 eller sende os en e-mail: mail@joni-manpower.dk.

Du kan også læse mere om hvad vi tilbyder i forbindelse med anlægsarbejde og nedbrydningsarbejde.​

Arealet løsnes med grubber for at opnå en bedre dræning af plænen.

Arealet planeres med power-rake, som findeler jorden, planerer den samt komprimerer overfladen, så plænen får en fast bund, der ikke sætter sig med tiden. Alle sten samt andre fremmedlegemer bliver sorteret fra, så overfladen bliver helt ren og såbedet bliver perfekt.

Græsfrøet udlægges med en selvkørende såmaskine, der har en helt præcis dosering af frøet og bliver derefter presset i jorden af to sæt net-tromler. Efterfølgende bliver arealet fejet, så overfladen bliver helt glat.

Slutresultatet, hvor der er mulighed for udlægning af gødning – dette foregår enten med håndkraft til mindre arealer, eller med en større specialbygget maskine der lægger gødningen ud i 12 meters bredde.

Få et godt tilbud​

Udfyld nedenstående kontaktformular og din henvendelse vil på hverdage blive besvaret indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Hvor fandt du os?
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores spidskompetencer