​KLOAKSEPARERING ER VI KOMPETENTE TIL AT UDFØRE

​Hos JONI Manpower tilbyder vi kloakseparering i områder, der er særligt udsatte for oversvømmelser. Denne løsning adskiller regnvand og spildevand, hvilket medfører flere fordele. Vi står primært til rådighed i og omkring Kerteminde og Odense, men vi servicerer også gerne kunder på Fyn og resten af landet.

Kombinationen af klimaforandringer og befolkningstilvækst belaster de gamle kloaknet markant, hvilket ofte medfører oversvømmelse i boligen såvel som i søer, vandløb og ved kysterne. Dette koster både mange penge for boligejerne, samfundet og forsikringsselskaberne, som dog kan spare mange penge ved kloakseparering.

Mindsk risikoen for oversvømmelser med kloakseparering

Ved kloakseparering adskilles regnvand og spildevand, således at regnvand ledes direkte ud til vandløb og søer, så rensningsanlæggene kun modtager spildevand. 

Dette medfører flere forskellige fordele, såsom en reduceret risiko for oversvømmelse i boligområder såvel som i kældre. Derudover sikres en bedre rensning og drift i renseanlæggene. Vi er en autoriseret kloakmester, som står klar til at udføre separering af kloak hos dig. Vi har stor erfaring på området, hvilket er din garanti for en professionel og holdbar løsning. Vores medarbejdere er dygtige til deres arbejde og brænder for at levere tilfredsstillende resultater hver gang.

Kontakt os for at høre meget mere

Ønsker du at høre mere om, hvad kloakseparering er, og hvad det har af betydning for dig, så tager vi gerne en god snak med dig.

Du kan kontakte os på telefon: 23 20 65 26 eller på mail: mail@joni-manpower.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger.

​​

Få et godt tilbud​

Udfyld nedenstående kontaktformular og din henvendelse vil på hverdage blive besvaret indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Hvor fandt du os?
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores spidskompetencer