Mail til os:​

Ring til os på mobil:​

Vi har erfaring med græssåning og etablering af græsplæner

Hos JONI Manpower tilbyder vi etablering og omlægning af græsplæner, herunder også græssåning i Kerteminde, Munkebo og omegn på Fyn.

Vi bruger de samme metoder til græssåning, som der eksempelvis bliver brugt til etablering af golfbaner, og du kan derfor altid regne med et flot resultat, når vi ordner din græsplæne.

Vores mange ydelser inde for græs

Vi bruger moderne maskiner for at sikre det bedste resultat. For eksempel bliver arealet overkørt med power-rake, som kun arbejder i toppen af jordlaget, og på den man undgår man sætningsskader og en ujævn græsplæne med tiden.

Vi tilbyder også grubning af det pågældende areal, inden vi etablerer den nye plæne og påbegynder Anlægning af græsplæne, så den er veldrænet fra start af. Vi har derudover også udstyr til at tromle eksisterende plæner.

Endvidere tilbyder vi blandt andet udlægning af gødning og sprøjtning med hormoner for fjernelse af ukrudt i den nye græsplæne.

Med græssåning kommer vi rundt i hele landet og tilbyder priser og etablering eller omlægning af græsplæner fra fire kroner per kvadratmeter.

Kontakt os og hør mere om vores græssåning

Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsopgaver, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon: 23 20 65 26 eller sende os en e-mail: joni-manpower@hotmail.dk.

Du kan også læse mere om hvad vi tilbyder i forbindelse med anlægsarbejde og nedbrydningsarbejde

Arealet løsnes med grubber for at opnå en bedre dræning af plænen.

Arealet planeres med power-rake, som findeler jorden, planerer den samt komprimerer overfladen, så plænen får en fast bund, der ikke sætter sig med tiden. Alle sten samt andre fremmedlegemer bliver sorteret fra, så overfladen bliver helt ren og såbedet bliver perfekt.

Græsfrøet udlægges med en selvkørende såmaskine, der har en helt præcis dosering af frøet og bliver derefter presset i jorden af to sæt net-tromler. Efterfølgende bliver arealet fejet, så overfladen bliver helt glat.

Slutresultatet, hvor der er mulighed for udlægning af gødning – dette foregår enten med håndkraft til mindre arealer, eller med en større specialbygget maskine der lægger gødningen ud i 12 meters bredde.

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 2 anmeldelser på Google

Kontaktoplysninger​

Joni Manpower v/ Jonas Nielsen

Hindsholmvej 339. 5370 Mesinge

CVR: 25847938

Telefon: ​23 20 65 26

E-mail: joni-manpower@hotmail.dk

Joni Manpower v/ Jonas Nielsen
Hindsholmvej 339
5370 Mesinge