Mail til os:​

Ring til os på mobil:​

​Kloakseparering er vi kompetente til at udføre

​Hos JONI Manpower tilbyder vi kloakseparering i områder, der er særligt udsatte for oversvømmelser. Denne løsning adskiller regnvand og spildevand, hvilket medfører flere fordele. Vi står primært til rådighed i og omkring Kerteminde og Munkebo, men vi servicerer også gerne kunder på resten af Fyn.

Kombinationen af klimaforandringer og befolkningstilvækst belaster de gamle kloaknet markant, hvilket ofte medfører oversvømmelse i boligen såvel som i søer, vandløb og ved kysterne. Dette koster både mange penge for boligejerne, samfundet og forsikringsselskaberne, som dog kan spare mange penge ved kloakseparering.

Mindsk risikoen for oversvømmelser med kloakseparering

Ved kloakseparering adskilles regnvand og spildevand, således at regnvand ledes direkte ud til vandløb og søer, så rensningsanlæggene kun modtager spildevand. 

Dette medfører flere forskellige fordele, såsom en reduceret risiko for oversvømmelse i boligområder såvel som i kældre. Derudover sikres en bedre rensning og drift i renseanlæggene. Vi er en autoriseret kloakmester, som står klar til at udføre separering af kloak hos dig. Vi har stor erfaring på området, hvilket er din garanti for en professionel og holdbar løsning. Vores medarbejdere er dygtige til deres arbejde og brænder for at levere tilfredsstillende resultater hver gang.

Kontakt os for at høre meget mere

Ønsker du at høre mere om, hvad kloakseparering er, og hvad det har af betydning hos dig, så tager vi gerne en god snak med dig.

Du kan kontakte os på telefon: 23 20 65 26 eller på mail: joni-manpower@hotmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger.

​​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 2 anmeldelser på Google

Kontaktoplysninger​

Joni Manpower v/ Jonas Nielsen

Hindsholmvej 339. 5370 Mesinge

CVR: 25847938

Telefon: ​23 20 65 26

E-mail: joni-manpower@hotmail.dk

Joni Manpower v/ Jonas Nielsen
Hindsholmvej 339
5370 Mesinge