Mail til os:​

Ring til os på mobil:​

​Din kloakmester til rådighed efter dine behov

​Oplever du problemer med din kloak såsom rotter eller et stoppet afløb? Så kan du trygt kontakte JONI Manpower for kompetent hjælp. Hos os finder du en autoriseret kloakmester med brede kompetencer inden for kloakarbejde. Vi kommer typisk i områderne i og omkring Kerteminde og Munkebo, men vi står til rådighed hos kunder på hele Fyn.

Som boligejer er det dit ansvar at sørge for, at din kloak fungerer, som den skal. Hvis du oplever problematikker i kloakken, er det med andre ord dit ansvar at sørge for, at problemerne bliver løst, så din kloak igen virker optimalt. Heldigvis er der kompetent hjælp at hente lige her på siden.

Som kloakmester løser vi enhver opgave

Vi er et professionelt kloakfirma, som har løst mange forskellige opgaver hos glade og tilfredse kunder gennem tiden. Derfor er vi i stand til at varetage din opgave også, uanset om dens omfang er stort eller lille. 

Du må derfor aldrig tøve med at kontakte vores kloakmester, hvis du har brug for hjælp.

Det kan eksempelvis være, at din køkkenvask er stoppet, eller at du kan høre puslelyde fra rotter i din kloak. Uanset hvad så står vi klar til at udbedre problematikken for dig. Vi kommer til tiden og efterlader holdbare løsninger til attraktive priser.

Kontakt os for flere informationer

Ønsker du at modtage flere informationer om, hvad vores kloakmester kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon: 23 20 65 26 eller skrive en mail til: joni-manpower@hotmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 2 anmeldelser på Google

Kontaktoplysninger​

Joni Manpower v/ Jonas Nielsen

Hindsholmvej 339. 5370 Mesinge

CVR: 25847938

Telefon: ​23 20 65 26

E-mail: joni-manpower@hotmail.dk

Joni Manpower v/ Jonas Nielsen
Hindsholmvej 339
5370 Mesinge